fbpx

Mærk dig selv og naturen med skønne toner fra Carmanah

Foto: PR

Den canadiske gruppe kom i fredags ud med en ny single, der hylder naturen og spreder god og positiv energi din vej.

Carmanah er et band, der hviler i sig selv og i deres lyd. På den nye single “Mountain Woman” viser de igen deres oprigtighed og glæde til naturen. De har førhen udvist bekymring omkring vores klode, da vi tidligere skrev om dem midt i en vis viruskrise. Men på deres nyeste nummer er der lidt mere optimisme, og der sættes fokus på de smukke omgivelser, vi heldigvis også har omkring os. “Mountain Woman” er en virkelig fin sang at lytte til, når der skal kobles af fra den travle hverdag og huskes på de gode ting fremfor de dårlige.

Læs også  Kanon koncertmelding fra den dejligste boy her i byen

Lyden er autentisk, og man er ikke i tvivl om, at medlemmerne fra Carmanah har hjertet på det rette sted. Et solidt indienummer med en frisk og kvindelig energi, der booster din dag. Lyt til nummeret her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent