fbpx

Off Bloom udgiver ny single med ingen mindre end Max Martin på creditlisten

Foto: Anders Witt

Off Bloom er i dag ude med en velproduceret single, der befinder sig i et lidt anderledes lydunivers, end vi er vant til fra duoen.

Før sommerferien kunne vi lade os forføre af Off Blooms 2020-debut; nemlig den selvtillidsboostende “Mona Lisa”, som du kan læse mere om her. Nu er duoen klar med det særegne track “What We Do”, der leder op til deres kommende debutalbum In Bloom. Nummeret er spækket med finurligheder og bemærkelsesværdige lydindtryk, som for eksempel kommer til udtryk ved lyden af et glas, der fyldes op, mens der synges:

// I sit on the sidewalk // on some street in New York // with gin and juice //

Sangen handler om de følelser, der går gennem kroppen, når alle ens venner begynder at få børn, fuldtidsjob og slår sig ned, mens det, man selv mest af alt har lyst til, er at leve i nuet og drikke sig fuld med sine venner. Et tema, som mange nok kan relatere til. Duoens fortæller, at “What We Do” egentlig var blevet lagt på hylden og glemt for en kort stund, indtil en af verdens største producere og sangskrivere hørte den og kom med det input, som gruppens medlem Mads netop følte, singlen manglede. Mads og Mette forklarer:

Læs også  ioulus udgiver en ny version af "cross my heart cd"

Vi skrev sangen i LA sammen med Cj Baran (MXM team), og så havde vi egentlig lidt glemt den, indtil vi fik tilsendt et voice memo fra vores allerstørste sangskriver idol Max Martin, hvor han simpelthen selv synger melodiforslag til sangen. Det var noget af det ultimativt vildeste. Nu håber vi bare, at der sidder nogen derude, som kan relatere til sangen, og som kan mærke, at det er cool nok ikke at have styr på altingOg så er det essentielt for os, at folk fralægger sig deres forudtagede idé om, hvem vi egentlig er, og hvad vores lyd er, men i stedet giver sig tiden til at lytte.

Giv “What We Do” et skud nedenfor:

Læs også  Ugens vigtigste albumudgivelser // Uge 9
Tags: