fbpx

UHØRT afslører spilledage for de 42 optrædende navne

Foto: FVN // Sarah Hammou

Så kan for alvor begynde at glæde sig til årets UHØRT Festival, der i dag har løftet sløret for, hvem der spiller hvilke dage.

Er man en af de heldige, som har fået fingrene i en dagsbillet til årets UHØRT Festival, kan man nu så småt begynde planlægningen af, hvem der skal på den personlige must-see liste. Da den begrænsende mængde billetter blev sat til salg den 26. juni var det med en uvidenhed fra publikums side om, hvem der ville lægge vejen forbi festivalen. Det afholdt dog ikke folk fra at bide på, for allerede kort tid efter kunne festivalen melde udsolgt både fredag og lørdag. Nu er UHØRT fuldkommen udsolgt, så noget tyder på, at danskerne er ret koncertsulte – hvilket jo ikke ligefrem er overraskende.

Læs også  IDERs frustration kan høres hele vejen fra England

Dagens offentliggørelse afslører blandt andet, at hvis man har købt billet til torsdag, kan man opleve hverdagspoeterne Blæst og hiphop-kometen RUSIKA. Har man fået fingrene i en billet til om fredag, kan man glæde sig til navne som HUNNID22, Trader, Poptones og TERESE – og har man derimod været så heldig at skaffe sig adgang til om lørdagen, vil man kunne nyde livetonerne fra blandt andre GRETA, mp.oxford og FVN.

Den fulde tidsplan offentliggøres ugen op til festivalen, men navnene fordeler sig således på de tre festivaldage:

Torsdag den 3. september

CHILI
Mellow
HVAALL
Blæst
Niklas Runge
Cherryhead
ROT AWAY
Askling
FABER
Telos
RUSIKA

Læs også  10 hurtige til Uimodståelige JOLES

Fredag den 4. september

She Said
Marí
HUNNID22
Persecutor
Trader
TERESE
Leizure
Natlyst
Pil
Simsey
Rýk
Snask
CRUISE
Poptones

Lørdag den 5. september

Alpas Ave 
føl som
Regarding Ambiguity
Magnus Tempels
Blitzkrig
mp.oxford
Himmelrum
Kara Moon
Lukas Vanggaard
Dying Hydra
Henret
Skt. Delarge
FVN
Clovis
Marcus.wav
GRETA
Swash

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com