fbpx

Galimatias smider lækker single forud for nyt soloalbum

Foto: PR

Superproducer og komponist Galimatias har udsendt en ny frisk single til soloskiven Renaissance Boy.

Galimatias er ude med den nye single “Let Go” fra det kommende soloalbum Renaissance Boy. Det er anden single fra det nye album, der står til at udkomme den 28. August i år.

Galimatias er kendt for sine knivskarpe R&B-produktioner og slog igennem med den drømmende neo-soulede EP Urban Flora i samarbejde med den amerikanske sangerinde Alina Baraz. Herefter har den danske producer og kunstner – med sin daglige gang i Los Angelos – arbejdet med prominente navne såsom FKJ (French Kiwi Juice) og GoldLink. Med sin nye single “Let Go” gør Galimatias sig som solovokalist – stadig i den velkendte elektroniske åre med detaljerigt lydlandskab.

Læs også  Gør dig klar til R&B-hiphop med Jaya Merichau til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Det kommende album Renaissance Boy har rødder i R&B og hiphop, og inkluderer spændende artister såsom sangeren Xavier Omar og rapperen Bas. Lyt til den nyeste single nedenfor og tjek endvidere det smukke album Urban Flora ud.

Du kan også tjekke singlen “Redeye” ud fra den kommende plade, der udkom tidligere på sommeren og som har tydelige rødder i hiphoppen.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent