fbpx

Sæt Linéas nye drømmende “What We Did In My Head” på repeat i sommervejret

Foto:  Karl Christian Broholm

Så er dansk/svenske sanger Linéa på gaden med sin ventede opfølger til den roste første single “You & I”.

Med en opvækst i et hjem fyldt med klassisk musik har musik livet været en naturlig vej for Johanna Linnea Jakobsson aka Linéa, der dog har bevæget sig frit i mellem et væld af genre. Nogen kender måske Johanna Linnea Jakobsson fra den danske og svenske jazzscene, hvor hun igennem de sidste par år har skabt et navn for sig selv som sanger, sangskriver og multiinstrumentalist. Det var igennem Jazzscenen, at Jakobsson mødte sin musikalske samarbejdspartner Claire Courchene. Sammen skabte de indiesoul-tracket “You & I”

Den nye “What We Did In My Head” er en fusion af stemningsfyldte blæsere, old school guitarstykker og selvfølgelig Linéas silkebløde vokal, der til sammen giver et funky men melankolsk sensommer track.

Alt i alt en perfekts sang at lytte til på sene augustnætter, mens man tænker tilbage på gode minder. Og kan man ikke få nok af Linéa, er der heldigvis en EP på vej i den nærmeste fremtid.

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent