fbpx

11 nye navne offentliggjort til UHØRT 2020

Foto: GRETA // Karina Waliczek

Der begynder at tegne sig et billede af et brag af en fest, når UHØRT løber af stablen i begyndelsen af september.

For præcis en uge siden kunne UHØRT Festival løfte sløret for de første 13 navne, der lægger vejen forbi festivalen til september. Nu er de klar med 11 yderligere kunstnere, og også her er der i den grad noget at glæde sig til.

Et af de navne, vi havde glædet os særligt meget til at opleve på årets Roskilde Festival, var den blomstrende artist GRETA. Det blev ikke en realitet, men nu får vi heldigvis glæden af at høre hendes 80’er-klingende popmusik live, når hun kigger forbi UHØRT.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 22

Også mp.oxford kan man nu glæde sig til at opleve på årets festival. Hans musik – som bevæger sig i et soulet R&B-univers og i øvrigt er yderst velproduceret – er endnu kun udgivet i videoformat, så det bliver ret spændende at se, hvad der venter os, når han spiller live på den anden side af sommeren.

Sidst men ikke mindst ser vi frem til at opleve elektropoppede Kara Moon og det aarhusianske hiphopkollektiv HUNNID22 – for ikke at glemme magiske Natlyst, der gang på gang har tryllebundet os med deres helt unikke lydunivers.

UHØRT Festival finder sted fra torsdag den 3. september til lørdag den 5. september ved KPH Volume og CPH Skatepark på Vesterbro.

Læs også  Første udspil fra Camilla Munck som soloartist

Dagens offentliggjorte navne:

GRETA
ROT AWAY
Simsey
Natlyst
Snask
Kara Moon
HVAALL
HUNNID22
Dying Hydra
mp.oxford
Marí

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com