fbpx

10 hurtige til Uimodståelige Soél

Foto: Luise Emilia

Onsdag den 29. juli præsenterer vi et af de nyeste skud på popstammen til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven Pumpehuset. Gør dig klar til Soéls sommerglade livemusik med dette interview.

Det er ikke engang et år siden, at Soél debuterede på den danske musikscene med den mesterlige single “Never Mind”, og at vi i samme forbindelse fik øjnene op for hendes farverige popunivers. Med sin faste samarbejdspartner, producer Kasper Welner, har hun skabt en let tilgængelig lyd, hvor klassiske popelementer får lov at blomstre og lede op til dans til helt ud på de lange sommernætter. Onsdag den 29. juli kan du nyde live-tonerne af Soéls energiske musik, men inden da kan du lære hende lidt bedre at kende i interviewet her.

1. Min musik er…

– Legesyg emotionel og (forhåbentlig) catchy popmusik.

2. Jeg begyndte at lave musik, fordi…

– Ligesom alle andre er jeg jo bare et menneske med følelser, og for mig er musikken en platform, hvor jeg kan dykke ned I de følelser. Når jeg kanaliserer dem og gør dem mere håndgribelige, får jeg samtidig dealet med dem, så jeg selv kan komme videre. Det er ren terapi.

3. Jeg finder inspiration i…

– At leve mit liv. Det er ikke kun andres musik, der inspirerer mig – det er også de historier, jeg hører, de ting jeg oplever, og de mennesker jeg møder på min vej, der inspirerer mig.

4. Den bedste koncert jeg nogensinde har været til, var…

– Bruno Mars – hver gang.

5. Det vildeste sted, jeg kan forestille mig at spille, er…

– Oppe i det nordligste Norge, hvor man lige akkurat kysser polarcirklen. Lige dér, hvor Nordlys er aller klarest på en isflage for 30 mennesker. Uh – og hvor alle drikker en passion fruit smash cocktail – også mig – naturligvis 😉 Det ville sgu da være ret vildt.

6. Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg være…

– Rig 😉 Joke a side så arbejder jeg også med foto og video-produktioner. Det er jeg også ret glad ved.

7. Jeg drømmer om…

– At flere og flere vil lytte til mine sange.

8. Det vigtigste for mig, når jeg spiller live, er…

– At publikum er med os. Når jeg oplever en synergi mellem os og publikum, pumper adrenalin og endorfiner rundt i hele kroppen – der er ingen anden følelse i verden, der kan sammenlignes med dét.

9. Når folk lytter til min musik, skal de…

– Helst kunne genkende bare en lille smule af dem selv eller en følelse, de har/har haft. Noget af det vildeste ved at skrive sange er, når man hører andres tolkninger af stemningen eller lyrikken i sangene. Jeg elsker det! 

10. Til koncerten i Pumpehusets byhave kan man forvente…

– Sol (forhåbentlig) og en ekstatisk Tine, der slet ikke kan styre sin krop.

Vi krydser fingre for, at artisten får ret med hensyn til vejret, og at solen dermed står højt på himlen, når hun spiller op til fest i Københavns hyggeligste gårdhave – sammen aften som betagende YOUR LOVE kigger forbi. Du kan finde den officielle Facebookbegivenhed her.

Læs også  Da Sarah Klang var lille lagde en heks fra Göteborg hendes stjernekort. Om det er derfor hendes nye album er opkaldt efter et stjernebillede står stadig uklart