fbpx

UHØRT afslører de 13 første navne, der lægger vejen forbi festivalen til september

Foto: Poptones // Tommy Frost

Med dagens annoncering fra den københavnske festival er forventninger til dette års UHØRT allerede tårnhøje.

I sidste måned kunne UHØRT fortælle, at årets festival – trods kedelige coronatider – alligevel bliver en realitet. Festivalen er blot rykket til september og udvidet med en enkelt dag for at begrænse mængden af publikummer samlet på en gang.

Nu er de klar med offentliggørelsen af de første 13 navne, og indtil videre tegner det altså virkelig godt. Vi er især begejstrede for at se spirende Poptones på plakaten, som tidligere på året imponerede os under Blossom Festival i Pumpehuset, hvor vi blandt andet beskrev koncerten med følgende ord: »I et væld af distortionguitar, intense synthesizers og et hårdtslående beat kunne det femmands store band legende bevæge sig mellem elementer af både shoegaze, grunge og psychedelic (…)«

Læs også  JEONA hylder sommerens uforpligtende forelskelser

Også hele to finalister fra årets KarriereKanonen kan man se frem til at opleve på UHØRT – nemlig TERESE og Føl som – hvoraf sidstnævnte endda endte med at løbe med sejren.

Sidst men ikke mindst glæder vi os umådeligt meget til at genopleve Blæst, der tidligere på året fyldte Loppen med deres hverdagspoesi til Bands of Tomorrow Uncovers – for ikke at glemme Pil, der med sit mesterlige sangskriveri er et must see på UHØRT Festival 2020 og FVN, der er et lysende håb på den danske hiphopscene.

UHØRT løber af stablen fra den 3. september til den 5. september.

Læs også  Nylenda tager dig væk fra dansegulvet og en tur i rummet

Dagens annonceringer:

Cherryhead
CRUISE
Føl som
Leizure
marcus.wav
Poptones
TERESE
Trader
Persecutor
Blæst
Pil
CHILI
FVN

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com