fbpx

Albumaktuelle The 1975 kommer til Danmark

Foto: PR

Vi begynder så småt at kunne ane lyset for enden af corona-tunellen – og det bidrager dagens nyhed i den grad også til.

For kort tid siden guidede vi til en række navne, man bør kende til, hvis man er fan af energiske The 1975 – men nu har man altså chancen for at opleve Matthew Healy, Adam Hann, George Daniel og Ross MacDonald i egne høje person. På den anden side af året lægger det alternative rockband nemlig vejen forbi TAP1 i København, og vi kan ikke få armene ned.

Kort inden aflysningen af alle årets store festivaler sendte vi en række ønsker afsted til Roskilde Festival – og herpå kunne man blandt andet finde The 1975. Vi er derfor ret glade for, at når nu det ikke kunne blive til en koncert på Roskilde Festival 2020, kan vi alligevel se frem til en liveoplevelse med bandet indenfor den nærmeste fremtid – mere præcist fredag den 12. februar 2021.

Læs også  REPORTAGE: VEGAs udvalgte bød på folkemusik, rap og en uforglemmelig performance
Tags: