fbpx

Nordiske Hits // Uge 27

Foto: Joyce // Zuhal Kochan

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Emma Steinbakken – “Dance”

I denne uge tager vi på en rejse rundt rundt i hele Skandinavien, og vi starter med Norge. Her finder man unge Emma Steinbakken – en artist, der vist efterhånden ikke kan herske nogen tvivl om, at vi er særligt begejstrede for her på redaktionen. Forventer man ud fra titlen en dansebel banger, bliver man nok en lille smule skuffet. Til gengæld har Steinbakken en eller anden særlig evne til at lave rørende og ærlig popmusik, der med sin storslåethed kravler dybt ind under huden, og her er “Dance” altså ingen undtagelse.

Læs også  Nordiske hits // uge 11

Joyce – “Åh Nej Chefen Ringer”

Opmærksomheden omkring Joyce, har mildest talt været stor, siden gruppen udgav deres debutsingle “Tomme Ord” sidste år. Af den grund har man da heller ikke kunnet undgå at have høje forventninger til det debutalbum, der landede i mandags – og man må sige, at forventningerne er blevet indfriet. På albummet finder man blandt andet den fængende “Åh Nej Chefen Ringer”, der med sin grandiose lyd på gennemført vis indfanger lidt af den live-stemning, vi kunne have oplevet på årets Roskilde Festival, hvor bandet i netop disse dage skulle have stået på scenen.

Lennixx – “Bold Me”

Så nåede vi til Sverige, og her møder vi den blomstrende duo Lennixx, der sidste år var på vores liste over 19 svenske navne, man skulle holde et vågent øje med – og det er der god grund til at blive ved med. Det er den spritnye single et levende bevis på. Nummeret er præget af Hanna Larssons og Andrea Kallströms skønne stemmer, der på fineste vis smelter sammen til de lækreste korharmonier. En kæmpe anbefaling herfra.

Læs også  Ugens vigtigste albumudgivelser // uge 8

Ellers tilføjet:

abLAze – “These Days”
Alphabeat – “Sometimes 2020”
ARES – “Heaven”
Auður – “Týnd og einmana”
BJOERN – “Rocket”
Claudia Valentina – “Seven”
Flawless Victory – “Far Away”
FRAADS – “Hænderne og Fingrene”
Gameboy_98 – “Neontand”
Hedda Mae – “What Do You Want from Me”
Hymner, Alessandra – “Nobody’s Fault”
Jeuru – “King Malik”
Kakkmaddafakka – “Forever Alone (Acoustic)”
KÅ – “Kom Gennem”
Lee Bowie – “Save”
Rangeklods – “Like That”
Rey D’Asian – “Say Yes”
Signe Anna – “Brug For”
SILQUE – “Luna”
ViVii – “Whistle”
Visiteur – “Kick It”
Violet Days – “This Year’s Summer”

Følg playlisten her: