fbpx

SILQUEs “Luna” beskriver den melankolske flugt ud i nattelivet

Foto: Martin Fält

Branchefester og overfladisk selvtillid blev for meget for det danske band SILQUE, der i dag udgiver “Luna”, som netop omhandler dette.

Her på redaktionen er vi vilde med danske SILQUE, der med deres indierockede bangers sætter gang i dansegulvet. Vi var så heldige at opleve dem til Blossom Festival 2020, hvor de sluttede aftenen af med stil. Men at være de sidste til at gå, blev i løbet af det forgangne år for meget for det populære band, hvor nogle af bandmedlemmer lod festerne tage overhånd. Selv fortæller de:

– Når man er i det, føler man, at alle elsker én, og man elsker selv alle. Men når man så tænker tilbage på det, har man jo nok været en af de allermest ensomme på det dansegulv. De andre tager tidligt hjem med de venner, de har. Du tager alene videre uden de venner, som er gået hjem.

Dette har resulteret i sangen “Luna”, der med lige dele melankolske toner og et dansende beat beskriver længslen til natten. Det er et velproduceret nummer med svedige guitarriffs, skærende synths og Anders Friis’ altid lækre vokal. Lyt til “Luna” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com