fbpx

Teske rapper om klassiske hiphopdrømme på “Bakspejl”

Foto: PR

Efter sit brud med Ung Gang er Teske nu klar med sin fjerde single som soloartist, og der er lagt op til en festlig fremtid for den fremadstormende rapper.

“Jeg vil bar’ cruise i en bil der er fed”. Sådan rapper Teske på sit nye track “Bakspejl”, i et super tight flow. Produceren Lille Høg har i mastereringen krydret med sin magi, som man blandt andet kender på rapmama Tessas tracks, men ellers er “Bakspejl” produceret og skrevet af Teske selv.

“Bakspejl” er et super energisk nummer, som man har lyst til at sætte på sent på aftenen, for at vække festen til live og ud på floor igen. De trappede beats er super spicy, og der er massere af kvalitet at spore i den spirende rapper. Lyrikken er som taget ud af en vaske ægte rapsang, hvor de evige drømme om damer og biler er hovedtemaet, men det lykkedes Teske at tage et lidt selvironisk take på det, og det er vi vilde med.

Læs også  PREMIERE: Ruben Dawnson udsender kærlige vibrationer med musikvideoen til "Sunshower"

Du kan give det nye nummer et lyt her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com