fbpx

Den australske duo Abroad varmer dig op til weekenden med sangen “Alright OK”

Foto: PR

Der er god grund til at tjekke den australske duo Abroad og deres nye single “Alright OK” ud hvis du er frisk på at komme i vaskeægte sommerhumør.

Vi skal hele vejen til Australien for at finde den fremadstormende duo Abroad, der består af Will Cruger fra Melbourne og Jack Dawson fra Sydney. De udvikler på deres kreative proces hver for sig før de sammen mødes i studiet og gør musikken til virkelighed. De debuterede tilbage i 2016 med singlen “Time”, og har siden da haft succes med samtlige singler og de to EP’er London og New York.

Nu er de klar med endnu en brandvarm single. Sangen hedder “Alright OK”, og er inspireret af duoens mange rejser. Lyden er båret af et lækkert house-beat, tilsat genkendelige pop-vibes, og deres bløde vokaler blender smukt ind i det musikalske landskab. Selv fortæller duoen om sangen:

Læs også  JOSVAs debutalbum er en refleksion over at være ung

Vi elsker at tage folk med en masse steder hen – et sted, et minde om en man har elsket, at være forelsket i nogen, eller bare danse med sig selv. Vi vil gerne komme hele vejen rundt i de følelser. Vi elsker også at udforske det ukendte. Det er nok derfor vi laver musik. Tanken om at skabe noget fra bunden, som folk kan relatere til er vildt inspirerende. Vi er vildt glade for at være en del af noget, som vi virkelig tror på.

Man må sige at duoen Abroad tager os med på en skøn musikalsk rejse, med sangen “Alright OK”. Oplev nummeret her:

Læs også  Bachelor annoncerer debutalbum og udgiver i den forbindelse en sprød single
Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com