fbpx

Liss er klar med tredje single fra kommende album

Foto: Johanna Hvidtved

Om præcis en måned er Liss klar med deres nye EP, og teaser med endnu en single, “Another Window“.

Det aarhusianske band Liss har netop spillet på Greenpeaces online festival AAA – Action All Areas’ og har i dag udgivet ”Another Window”, der med den klassiske Liss-lyd, sætter ord på den moderne verdens ensomhed. Om nummeret fortæller forsangeren Søren:

“Another Window” handler om at kunne spejle sig i andre mennesker og kulturer via internettet, litteratur og sociale medier, når man føler sig alene eller utilstrækkelig – når det kan være svært at række ud efter det nære er det en vild følelse at kunne føle sig mindre alene i mennesker og ideer kloden rundt.

”Another Window” er tredje single fra den kommende og afsluttende EP Third i deres EP-triologi. Vi har allerede fået fornøjelsen af at høre dobbeltudgivelsen ”Waste My Time” / ”Off Today”, og ligesom ”Waste My Time” får ”Another Window” sig snart en musikvideo. Men indtil der, har vi fornøjelsen af at lytte til det optimistiske og fine nummer, som er produceret sammen med Bullion.

Tags:
,
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com