fbpx

ALDO udgiver sommersinglen “Flowerful day”

Foto: Vera Lasthein

ALDO er ude med et helt speciel sommersang, der står i stor kontrast til hans tidligere udgivelser.

Vi var ret begejstrede da den svenske DIY-artist ALDO udgav sin andensingle “Deeper” tilbage i Maj. Nu er han tilbage med tredje og sidste single inden udgivelsen af hans EP. Modsat de tidligere udgivelser er ”Flowerful Day” en optimistisk sommersang og står i ret stærk kontrast til hans ellers normale temaer som kritik ved teknologi og sociale medier. 

Den lækre guitar og de præcise trommer (ja faktisk alt undtagen den luftige legende vokal) er indspillet live i ét rum. ALDO har udgivet nummeret via sit eget pladeselskab ’Different Phases’. Lyt til “Flowerful Day” herunder:

Læs også  Bløde, nye toner fra Alexia Chambi
Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com