fbpx

Chris Burton og Zophia er gået sammen på farverig sommersang

Foto: Jacob Carbuhn

Den fremadstormende danske artist Chris Burton laver gennemført popmusik, og hans nye sommersingle med Zophia er ingen undtagelse.

Det danske stjerneskud Chris Burton debuterede til 2019 med sangen “Love Letters”, og har siden da udgivet en række solide pop sange, der har samlet ham over 10 millioner streams på Spotify, og supportjobs for nogle af landet absolut største pop-stjerner. Han har også supportet den britiske popstjerne HRVY i Danmark og Sverige.

Nu er Chris Burton klar med endnu en brandvarm single til samlingen, og han syntes det kunne være sjovt at lave en duet, og derfor hev han danske Zophia med på det nye udspil  ”Young”. Sangen emmer af sommer, sol,og gode vibes. Selv fortæller det spirende pop-håb om sangen:

“Young” handler i al sin enkelthed om at være ung og dum, og om ikke at være klar til at forpligte sig i et forhold. Den handler om at stå foran en smuk pige på en varm sommeraften med alkohol i blodet, og love hende guld og grønne skove, men ikke at være i stand til at overholde de løfter. Kærlighed er svært at navigere i, og som teenager oplever man det for første gang. Det at lære at elske er en lang proces, og man laver fejl på vejen derhen. Det hører til det at være ny i ”gamet”. Man kommer til at knuse et hjerte, man kommer til at love for meget; det er en del af at være ung og uerfaren. Man skal lige lære det hele”

Der er god grund til at holde et vågent øje med danske Chris Burton! Vi er i hvert fald spændte på at se, hvad fremtiden vil bringe for den unge artist. Men for nu kan vi alle glæde os over den nye sprøde single “Young”, som kan nydes her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com