fbpx

Tessas indkapsler budskabet ‘den bedste hævn er succes’ på den nye sang “Bål”

Foto: Jesper Skoubølling

I dag er hele Danmarks hiphop-dronning Tessa klar med ny single, der markerer slutningen på hendes dokumentar med et vigtigt budskab.

Det seneste år har været Tessas musikår, med succesfulde udgivelser som “Glo På Mig” og “Så’n der”. Der kan bestemt ikke herske nogen tvivl om at hun har taget vores lille land med storm. Søndag den 7. juni gik fjerde og sidste afsnit af DR-dokumentaren om Tessa over skærmen, og det var et farvel til en utrolig fortælling om en utrolig kvinde, der i manges øjne ikke længere bare var en dygtig rapper, men også et stærkt forbillede, der på alle måder er berettiget til den plads hun har fået på den danske musikscene.

Nu er Tessa klar til at løfte sløret for sin tredje single i år, og den er bestemt en sang med mening. Sangen afspejler nemlig den rejse, som hun som rapper har været på særligt det seneste år. Derudover er sangen blevet skrevet lige da Tessa var færdig med hendes dokumentar, og det fornemmer man tydeligt i nummeret. Selv fortæller hun om sangen:

– “Bål” indkapsler det budskab, jeg vil fortælle, ved at dele min historie med Danmark. Brug modgang som brændstof og husk at den bedste hævn er at ‘PROVE THEM WRONG’. Folk taler bag din ryg, når du er helt oppe i deres fjæs, fordi du har fart på. Det minder dem om at de står stille. De kan enten hade og blive hvor de er, eller blive inspireret og rykke sig, som jeg har gjort

Udover at sangen er båret af et stærkt budskab og en hudløst ærlig tekst, bliver vi også mere bekendt med Tessas sangstemme. Hun synger nemlig omkvædet, hvilket giver sangen lidt ekstra spice. Det er nemlig ikke tit at vi får syngende toner fra rapstjernen, men det er bestemt ikke skuffende. Du kan lytte til Tessas nye stærke udspil “Bål” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com