fbpx

Kinck er gået sammen med engelsk producer på afrobeatsingle, der har en perfekt sommervibe

Foto: Emma Ishøy

Den danske artist Kinck kan nu løfte sløret for sin nye single, der er lavet i samarbejde med den engelske producer Jay Jay Musika.

Der er ikke meget tvivl om at vi er helt pjattede med Kinck her på redaktionen, og vi var især begejstrede for numrene “Money Maker”“Drip Like Honey” og hendes seneste single “Emperor’s New Clothes” der udkom i slutningen af maj. Hun spillede oven i købet til vores event Uimodståelige-koncert i Pumpehusets Byhave i 2019, hvor hun også her viste at hun er kommet for at blive.

Nu er hun allerede klar med en ny brandvarm single. Sangen “Girl From Your Dm’s” er blevet skabt under karantænetiden i samarbejde med den engelske producer Jay Jay Musika, der blandt andet står bag sange fra engelske rappere som Ms Banks og Bonkaz, som Kinck også tidligere har arbejdet sammen med i London. Sangen handler om at prøve at finde kærligheden online under karantænen, og Kinck synger om sit forsøg på at få opmærksomhed fra sit crush. Det hele bliver understøttet af Jay Jay musikas tilbagelænetde afrobeat, der på alle måder inviterer op til dans.

Du kan lytte til Kinck og Jay Jay Musikas nye single “Girl From Your Dm’s” lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com