fbpx

PREMIERE: Pari Penn markerer sig som nyt pophåb med sprudlende andensingle

Foto: Julius Ambrosius

Den 80’er-pop-elskende duo Pari Penns anden single “LP’s Are Cool (If You Like Them)” er et smukt, sprudlende og æstetisk udspil af høj kaliber, lige til en roadtrip.

Med denne nye single markerer fremadstormende Pari Penn sig som et lovende pophåb på den danske musikscene. “LP’s Are Cool (If You Like Them)” er den dynamiske duos anden single, og følger op på debuten “Sleep”. Dette nye nummer udspiller sig dog i et langt højere tempo og med en helt anden energi, der beviser, at bandet har massere af byde på rent musikalt. De mestrer allerede nu både søvnig bedroom-pop og ekstatisk 80’er-synthpop, og mon ikke også de har et godt hang til at det midt i mellem?

Musikvideoen der hører til det nye udspil er et retropræget, æstetisk værk, hvor man ser duoen cruise afsted gennem naturskønne landskaber, mens de jammer løs til deres egen sang. Der er store smil og sommerskjorter i fokus, og vi er vilde med den sommerlige vibe. Vokalen giver associationer til det velkendte soulpoppede band Rhye, der kendetegnes af en let og lys falset.

Med kun to udgivelser ude er der god grund til at forvente meget mere musik fra de to unge fyre, der mødtes på efterskole. Se den nostalgiske roadtrip-video her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com