fbpx

Kóya deler spørd elektropop-single, der passer perfekt til sommerens lyse aftener

Foto: Walther Bølge

Den danske duo Kóya er nu klar til at løfte sløret for deres anden single i rækken, og vi er bestemt ikke skuffede.

Duoen Kóya, der består af den elektroniske musiker Mads Duelund og vokalist Maria Sook, udgav deres første single sammen som duo tilbage i april, hvor vi stod midt i coronakrisen. Debutsinglen “Lights Off” blev altså skabt via online sessions, og vi var helt pjattede med det.

Nu er duoen klar med deres anden single i rækken. Det nye udspil hedder “Dreaming”, og er et lækkert elektronisk nummer, der lige som det første nummer er skabt virtuelt. De har nemlig fra hver deres hjemmestudie skabt en platform, hvor der bliver eksperimenteret med form, nutidige genremix og statiske elementer. “Dreaming” handler om de søvnige morgentimer, hvor man vågner med et andet menneske og føler en sløret tiltrækning.

Læs også  Alexander Grandjean udgiver første singleforløber med tilhørende video til sit kommende debutalbum

Der er god grund til at tjekke den nyopstartede duo Kóya og deres nye single “Dreaming” ud! Hør den lige her:

Tags: