fbpx

Ketch Harbour Wolves er ude med den melankolske single “Exodus”

Foto: Liam Brown

Rockkvartetten beskriver den melankolske Toronto-vinter og byens skiftende udtryk på “Exodus”.

Torontobaserede Ketch Harbour Wolves består af Jonathan Tyrrell, Liam Brown, Scott Winter og Brian Urbanik og har snart mange år på bagen i musikbranchen. Rockkvartetten blev dannet i 2006 og har udgivet tre album og har netop et fjerde på vej. I tirsdags udgav de singlen “Exodus” fra deres kommende plade. Om singlen fortæller forsanger Tyrrell:

Det er en kærlighedssang til en by, der er begyndt at blive uigenkendelig for den selv, sat i mod løftet og melankolien ved foråret. Den soniske tekstur sigter mod at fange noget, der ikke kan vejes og skønheden af dalen i området under Bloor-viadukten.

Sangen føles også melankolsk med guitarens fingerspil og den dalende melodiførelse mens det tunge trommebeat minder om hjertebanken. Et smukt udspil fra Ketch Harbour Wolves.

Læs også  Norske indiestjerneskud girl in red deler flot og dyster musikvideo
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com