fbpx

Ketch Harbour Wolves er ude med den melankolske single “Exodus”

Foto: Liam Brown

Rockkvartetten beskriver den melankolske Toronto-vinter og byens skiftende udtryk på “Exodus”.

Torontobaserede Ketch Harbour Wolves består af Jonathan Tyrrell, Liam Brown, Scott Winter og Brian Urbanik og har snart mange år på bagen i musikbranchen. Rockkvartetten blev dannet i 2006 og har udgivet tre album og har netop et fjerde på vej. I tirsdags udgav de singlen “Exodus” fra deres kommende plade. Om singlen fortæller forsanger Tyrrell:

Det er en kærlighedssang til en by, der er begyndt at blive uigenkendelig for den selv, sat i mod løftet og melankolien ved foråret. Den soniske tekstur sigter mod at fange noget, der ikke kan vejes og skønheden af dalen i området under Bloor-viadukten.

Sangen føles også melankolsk med guitarens fingerspil og den dalende melodiførelse mens det tunge trommebeat minder om hjertebanken. Et smukt udspil fra Ketch Harbour Wolves.