fbpx

IDLES er en velsmurt selvtillidsmaskine på “Grounds”

Foto: Tom Ham

Det britiske rockband IDLES udgiver til efteråret deres tredje album ‘Ultra Mono’. I tirsdags udgav de nummeret ”Grounds” fra den kommende plade. 

IDLES tog virkelig røven på os, da de sidste år gæstede Northside Festival, og tog derfra med topkarakter fra vores anmelder og senere endte på vores liste over de bedste og mest mindeværdige koncerter for hele 2019. Det britiske rockband har fart over felten og siden deres debutalbum i 2017 har de udgivet endnu en plade i 2018 og en livekoncert-udgivelse i 2019. I år kan vi glæde os til at de udgiver deres tredje album Ultra Mono. I tirsdags udgav de endnu en single fra den kommende plade. Om “Grounds” fortæller forsanger Joe Talbot:

Læs også  Svenske WY er stærkest når de er sårbare

– Vi havde lyst til at skrive en sang, der legemliggjorde selvtillid og gav os selvtillid – et modslag til al det tvivl vi bygger op fra al den støj, som vi så nemt lukker ind. Vi ville lave lyden af vores egen hjertes marching band, bevæbnet med et trykluftsbor og et smil. Vi ville lave lyden af vores egen motor der starter. 

“Grounds” borer sig ind, med en overraskende hiphop-feeling og den samme intensitet, som man kender fra deres tidligere udgivelser. Deres politiserende tema er som det plejer, men nummeret overrasker og det er spændende at se, hvad der kommer til at ske på det nye album.

Læs også  Low Mid Filter giver lækker smagsprøve på debut-EP
Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com