fbpx

Marlene er klar med ny pop-banger til samlingen

Foto: Johanna Pettersson

Den svenske pop-komet Marlene har før imponeret os med sit gennemførte udtryk, og nu er hun klar med endnu en sprød single til samlingen.

Svenske Marlene debuterede tilbage i 2013 med singlen “Bon Voyage”, og har efterfølgende haft stor succes med EP’en Indian Summer – EP fra 2014, og sit debutalbum Sweet fra 2017. Tilbage i april udgav hun sit første udspil siden 2018, nemlig dobbeltsinglen “Running/Without You”, der gjorde os glade for at hun endelig var vendt stærkt tilbage til den svenske musikscene.

Nu er hun endnu engang vendt tilbage med ny musik, og denne gang med nummeret “Good To Me”, der ligesom hendes seneste udgivelse, er et skrøbelig og hudløst ærligt nummer. Marlene viser er unikt udtryk, hvor hun med en lækker produktion, der er båret af et solidt beat, synger den smukke tekst henover. Sangen er perfekt til sommerens fester under aftensolen, og er den perfekte blandning af dansable rytmer, og en gennemtrægende følsomhed.

Læs også  Alexander Woods er klar med charmerende live-session

Er du også til gennemført og dragende popmusik? Så bør du helt sikkert tjekke Marlene og hendes nye single “Good To Me” ud her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com