fbpx

Lunei skyder nyt kapitel igang med lækkert R&B-udspil

Foto: PR

Den 22-årige sanger Ida-Marie Silberg er begyndt en ny musikalsk rejse under kunstnernavnet Lunei.

Ida-Marie Silberg har spillet en række koncerter landet over, under navnet Ida Una, men nu er det blevet tid til at skude et nyt kapitel igang. Derfor har den talentfulde sanger nu valgt at udgive ny musik under kunstnernavnet Lunei, og den første single er “Moonlight”, som kommer med en tilhørende musikvideo.

Nummeret er et lækkert R&B-udspil, med poppede vibes, der gør sangen perfekt til at smide på højtaleren mens man hygger i parken med vennerne under sommersolen. Det markerer altså også en helt ny lyd fra Lunei, som tidligere var langt mere poppræget, og vi er vilde med det mere unikke og autentiske udtryk.

I musikvideoen danser Lunei sig vej gennem mørklagte gader, mens hun lader sin vokal kæle legesygt for det behagelige beat. Tag et kig på den her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com