fbpx

Will Barradale imponerer med smukke vokaler og lækre housebeats

Foto: Ole Backe

Den britiske artist har allieret sig med en succesfuld producer, og nu er singlen “In Your Mind” klar til at slå benene væk under os.

I West-London finder man stjerneskuddet Will Barradale, der blot har en enkelt single i bagkataloget. Det første udspil “Frauds” udkom tilbage i 2018, og siden da har vi ikke hørt meget fra artisten. Men nu er han klar til at løfte sløret for sin blot anden single “In Your Mind”. Sangen er blevet lavet i fint selskab, nemlig med produceren Sean Oakley der har produceret for artister som Frank Ocean, Georgia og Kanye West. Bedre bliver det da næsten ikke.

Læs også  Ny lækker og jazzy R&B-single fra Isabella Eberdean

Sangen er båret af et gennemtrægende og dragende housebeat, og sammen med Will Barradales smukke stemme bliver nummeret løftet til noget helt specielt. Der er et unikt udtryk, der bærer præg af den eksperimenterende pop-lyd, der går lige i hjertet.

Er man til lækker elektronisk pop-musik så bør man helt sikkert tjekke Will Barradale og hans nye single “In Your Mind” ud her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com