fbpx

OWMIs nye livesession er iscenesat oppe over Nordvests natteliv

Foto: Michael Kaack

Den elektro-soulede duo OWMI har i dag sluppet en drømmende livesession af deres nummer “Where You Wanna Be”, som blev optaget tilbage i december.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi er ved at have lidt livemusik-abstinenser, og livesessions er i den grad noget der har holdt os oppe. Nu er det blevet den elektropoppede duo OWMIs tur til at smide en livesession, og det er af nummeret “Where You Wanna Be”.

Sessionen er indspillet en mørk december aften, mens verden stadig så relativ normal ud, og derfor havde bandet en smuk udsigt over Nørrebros natteliv, som man da også kan skimte i videoen. Med hovedtemaer som intimitet og isolation er nummeret da også højaktuelt, og de blærede produktioner og legende instrumenteringer gør os helt glade i låget.

Læs også  Alva Ravn tager dig med på rå og æstetisk oplevelse

Nummeret “Where You Wanna Be” er taget fra duoens debutalbum Tourner, som vi også varmt kan anbefale til dit tirsdagssoundtrack.

Se den stemningsfulde livesession herunder:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com