fbpx

Lad dig forføre af østrigske TENTS’ dramatiske synth-pop på deres nye kraftfulde single

Foto: Anna Breit

Den østrigske duo TENTS har udgivet en ny single, der med et fast tag i den kraftfulde synth-pop får et gennemgående skær af aktualitet set i lyset af verdenssituationen.

Det er tid til at vende blikket lidt ud i verden og tage på en lille rejse via musikken. Der sker nemlig noget rigtig interessant i Wien. Her holder duoen TENTS til, og de er netop ude med singlen “Locker”.

På singlen bliver der spillet på adskillige strenge og mange virkemidler bliver taget i brug. Det skaber et utroligt nuanceret udtryk. Den hårdtslående synth-pop lever i aller bedste velgående på singlen, og den får selskab af en jangly guitar, der sammen med en teatralsk indlevelse løfter det dramatiske omkvæd til episke højder.

Læs også  José González klar med endnu en single fra længeventet album

Den sparsomme kollageagtige tekst træder lidt i baggrunden, men indeholder et vigtigt tema. Det er nemlig ikke kun titlen “Locker”, der utilsigtet passer ind i den karantæne virkelighed, vi har stået ansigt til ansigt med i den sidste tid – mere end vi har stået ansigt til ansigt med hinanden. Sangen handler nemlig også om, hvordan sondringen mellem arbejde og fritid, offentlig og privat smelter sammen til en sløret masse, og hvordan kommunikation er blevet et nøgleelement i samfundet.

Dette er den anden singleudgivelse fra duoens hånd i år, der med i bagagen allerede har en EP og albummet Stars on the Gps Sky fra 2018. Med denne udgivelse varsles det også, at der allerede snart igen vil være nyt fra de østrigske kanter. Vi ser i hvertfald frem til mere fra TENTS’ side, og mens vi venter, kan du passende høre deres single “Locker” lige her – og se den spraglede musikvideo der består udelukkende at stock-klip:

Læs også  KESI & Artigeardit har lavet sommerens potentielt bedste dansenummer
Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com