fbpx

Bully annoncerer nyt album med singlen “Where To Start”

Foto: PR

“Where To Start” er første udspil fra det amerikanske rockbands tredje og længeventede album.

Det amerikanske rockband Bully debuterede med albummet Feels Like tilbage i 2015, og fulgte senere op på succesen med det anmelderroste album Losing i 2017. Nu er bandet så endelig klar med deres tredje fuldlængde udspil i form af albummet SUGAREGG, og har desuden allerede løftet sløret for, hvad vi kan forvente med singlen “Where To Start” og dens tilhørende musikvideo. Her bliver vi kastet direkte ind i et eksplosivt og råt lydbillede med distortion-bas, hurtige trommer og en punket vokal præstation fra bandets energiske frontkvinde Alicia Bognanno.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det meste af Bullys kreative output kommer fra Alicia Bognanno, som desuden oplevede en forandring på det kommende album:

Der skulle ske en forandring og det skete på dette album. Jeg var i stand til at afspore mit ego og min usikkerhed, hvilket gjorde mig i stand til at give sangene den opmærksomhed, de fortjente.

SUGAREGG, som udkommer den 21 august, er Bully vendt tilbage til en mere letsindig tilgang til tunge emner, noget som bandets tidligere album Losing manglede, som Bognanno selv forklarer:

På dette album er der sange om utilregnelig og dysfunktionel kærlighed, men på en optimistisk måde, á la : ‘Jeg falder ned, og det er den eneste vej jeg vil, fordi den kortvarige glæde er det værd.'”

Se den underholdende musikvideo til “Where To Start” herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com