fbpx

J. Fen Hapens er ude med “22 Skidoo”, som handler om at være opmærksom på egne rutiner

Foto: Aske Brink-Vilsen

Den helsingørbaserede duo J. Fen Hapens udgav i fredags “22 Skidoo”, som er første udgivelse efter deres debut i 2019.

J. Fen Hapens består af Calvin Bailey og Felix Havstad Ziska, som snart har mange års venskab på bagen. I 2019 udgav de deres debut ”Getting Later / Troubled” på 7”vinyl, hvor deres forenede erfaring inden for klassisk musik og garagerock har budt på nogle interessante tracks.

I fredags udgav de ”22 Skidoo” som er kreeret under en rejse til USA, hvor storbyen og den mentalitet man møder der, gav dem lysten til at bryde med gamle mønstre. Dette kommer til udtryk på nummeret, som handler om rutiner og følelsen af at gå i cirkler.

Læs også  Kom på festival og fejr Fribytterdrømme

“22 Skidoo” er prydet med orgel og en tickende drummachine, som kunne minde om bands som Gents. Et hyggeligt nummer med flotte synths og en retro-energi, som er et lyt værd:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com