fbpx

Palace Winter har fået besøg af Lowly-medlem på det nye nummer “Top of the Hill”

Foto: Dennis Morton

Palace Winter har for første gang fået en gæstevokal med på det nye track “Top of the Hill” i form af Soffie Viemose fra Lowly.

Duoen Palace Winter er netop udkommet med et nyt singleudspil, der leder op til deres tredje album. På det nye nummer har de fået besøg af Lowly-medlemmet Soffie Viemose, som pryder produktionen med sin altid uimodståelige vokal.

Inspirationen til nummeret – og faktisk til det meste af det kommende album – stammer fra den store vulkan Pico de Tiede, som befinder sig midt på atlanterhavsøen Tenerife. Der er nemmelig en stor kontrast at finde mellem de store smukke skrænter der indbyder til bestigning, og så den konstante påmindelse om, at alt kan blive destrueret på få øjeblikke. Den kontrast har Palace Winter forsøgt at spejle over i deres nye værker, og det gælder da også den nye single med det sigende navn, “Top of the Hill”.

Der er god energi i nummeret, og de hookede riffs sætter sig så godt fast, at man godt kan forestille sig at have sangen på hjernen længe endnu.

Du kan give nummeret et lyt herunder:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com