fbpx

Den norske superstjerne jens har kreeret endnu et dansevenligt hit

Foto: Sigurd Fandango

jens laver lækker pop i international kaliber og er i dag ude med endnu et perfekt fredagshit – “Nocturnal”.

Han er blevet kaldt Norges svar på Shawn Mendes, og det er ikke engang en overdrivelse. Sidst vi skrev om jens, havde han udgivet den første single “In or Out“, som vi beskrev som havende de ‘seriøse fredagsvibe’. Nu er han ude med endnu en single “Nocturnal” fra den kommen de EP, og endnu engang er man ikke i tvivl om at det er fredag. Om nummeret fortæller jens:

– “Nocturnal” er skrevet om et on-off forhold jeg var indvolveret i. Sangen kan difinitivt kaldes selvbiografisk. For mig er sangen et stilet lydspor til en bekymringsløs sommerflirt. 

Mangler du lidt lækkert til ørene i aften, så er jens’ skønne “Nocturnal” et godt bud. Nummeret ligger i sweet-spottet mellem det genkendelige og originale, og er så ørehængende at det efter et par lyt nok skal blive din nye yndlingssang. Lyt til “Nocturnal” herunder:

Læs også  Fribytterdrømme udgiver fed single forud for kommende album
Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com