fbpx

Debuterende Ditte Dupont smider melankolsk og eksperimenterende single på gaden

Foto: Therese Vadum

I dag debuterer den danske artist Ditte Dupont med singlen “Mørkeræd”, som er fra hendes kommende EP med samme navn.

Den danske sanger og sangskriver Ditte Dupont har netop sluppet debutsinglen “Mørkeræd”, der er et stærkt første udspil. Sangen er et kontrastfyldt nummer, der handler om menneskets indre mørke og lys, og menneskets skrøbeligheder og styrker. Ditte Duponts helt igennem fejlfrie vokal leverer en lyrisk tekst, der understøtter det eksperimenterende alternative-rock udtryk, der til sammen skaber et æstetisk lydbillede. Selv fortæller den debuterende artist om nummeret “Mørkeræd”:

“Mørkeræd” handler om at stå ansigt til ansigt med sine mørkerædsler, og hvordan det iboende lys til tider kan være svært at finde frem. Mørkeræd er en anerkendelse af, at man kan blive bange i de mørke tider, men også en påmindelse om at lyset nok skal komme igen og at mørket måske ikke er så slemt, hvis vi er nysgerrige overfor det i stedet for at flygte fra det.

Sangen er det første udspil fra den kommende EP med samme navn, og er et produkt af mange års skriveri. Musikken er båret af trommemaskiner, fragmenterede vokallyde, stramme beats, distorted guitar og sfæriske synth-flader, som alt i alt blevet til et autentisk og unikt udspil.

Læs også  Bløde, nye toner fra Alexia Chambi

Ditte Dupont er et frisk pust til den danske musikscene, og vi er meget spændte på at høre meget mere fra den spirende artist, der i dag debuterer med sangen “Mørkeræd”. Du kan lytte til nummeret her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com