fbpx

Smukfests hjemmefest-kit har alt, hvad dit knuste festivalhjerte begærer

Foto: Smukfest 2018 // Agata Rybacka

I år sender Smukfest og Walthers hjemmefest-kits ud, så man kan holde festival hjemme i stuen, ude i parken eller noget helt tredje.

Det er efterhånden ved at sive ind hos de fleste, at denne sommer bliver festivalfri. Heldigvis pibler det nu frem med spændende initiativer til, hvordan du får skabt den ultimative hjemmefest denne sommer istedet. Roskilde Festival annoncerede i går, at årets festival bliver den første DIY-udgave af slagsen. I dag er det Smukfests tur til at løfte sløret for ‘Walthers hjemmefest-kit’. Dette kit kan man få fingre i fra kl. 10:00 i dag, og det vil ankomme inden uge 32, hvor Smukfest oprindeligt skulle have været skudt igang. Ligesom ved Roskilde Festival, kan man få et armbånd til hele sin “camp”, og mange andre gode sager fra festivalens samarbejdspartnere. Man finder blandt andet en ramme af årets Smukfestøl fra Royal Beer, samt vodkajuicekander, buckets, merchandise og massere af andre spændende sager.

Derudover vil der også blive inviteret til konkurrencer, lege, fester og alt hvad der ellers hører den gode festivalånd til, hvis man har erhvervet sig en sådan festpakke.

Selvom det nok ikke bliver en én til én Smukfest-oplevelse, vil det da helt sikkert skabe en masse hyggelige stunder hjemme i stuerne, i haven, i parken eller hvor man nu vælger at holde årets smukfest.

Pakkerne kan købes her fra kl. 10:00 i dag og frem til den 2. juli. De koster 1.500 kr. stykket.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com