fbpx

Norske ARY første selvproducerede nummer “Oh My God” er et sandt mesterværk

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Som 20-årig fik Ariadne Loinsworth øjnene op for musikproduktion, og allerede samme år spillede hun sine aller første koncerter.

Siden norske Ariadne begyndte at lave musik under kunstnernavnet ARY, har karrieren taget fart, og den unge nordmand har allerede givet mindeværdige koncerter på blandt andet SPOT Festival, Roskilde Festival, Way out West og Pitchfork Paris, hvor hun har imponeret med sin poppede elektroniske lyd.

Med sin nye single “Oh My God” gør ARY debut som producer, da nummeret er det første, som hun helt selv har skrevet og produceret. Tracket er en ambient affære, der gør brug af bredt-klingende synths samt dybt rungende bas-toner, og ARY’s vokal er i det ellers simple lydbilledes fokus. Med “Oh My God” starter et nyt kapitel for den talentfulde sanger og sangskriver, hun fortæller selv:

– Da jeg først begyndte at skrive musik, var alt jeg ønskede bare det skulle lyde præcis som i radioen. Jeg tænkte, at hvis jeg gjorde det, kunne mine sange også blive spillet der. Nu er jeg for første gang begyndt at lave akkurat det jeg vil, uden at tænke over, hvem der kommer til at høre det eller hvor musikken lever videre efter den er udgivet.

Tag et lyt til den dragende single her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com