fbpx

FORPREMIERE: House of Clouds debutterer med en feberdrøm af en single

Foto: Joakim Lambek

Det nye københavnske popband House of Clouds er ude med en dugfrisk debutsingle, spækket med energi.

Kvintetten House of Clouds har længe gået og arbejdet på deres debutsingle “Fever Dreams”, der tager udgangspunkt i den feberlignende tilstand man kan befinde sig i efter et breakup. Både i det øjeblikkelige moment efter, men også flere år senere. Frontmanden Bjørn Falkencrone uddyber om titlen “Fever Dreams”:

– Ud fra en skræmmende og tilsløret tilstand, som man er i under en feberdrøm, prøver nummeret at danne sig et overblik over forløbet efter forholdets brud. At skabe mening i det. En tidlig forvirring og tilgivelse bliver til et hul, som langsomt udvikler sig til en følelsesløshed. En manglende afslutning, dukker stadig op og hjemsøger en år efter. Før man ved af det, er man igen tabt i tankespindet.

Bandets lyd er gennemarbejdet på det stærke pop-udspil, som også har R&B-vibes til sig. Dynamikken er til at tage og føle på, når man sammenligner den relativt rolige start med det fremadstormende lydbillede helt frem til outroen.

Med singleudspillet kommer også en kreativ lyrikvideo, der sætter stemningen for en vild feber-drøm. Du kan se den herunder og få en forsmag på singlen, indtil den kan streames fra imorgen.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com