fbpx

PREMIERE: PRISMA kigger gennem kalejdoskopet og fremkalder fantasien og barndomsminderne i ny musikvideo

Foto: Mette Genet

Søsterduoen PRISMA er ude med en spritny og smuk musikvideo til deres seneste single “A Child”. Med elegance og indlevelse sætter de levende billeder på barndommens nysgerrige og overvældende følelser.

I maj udgav søstrene Frida og Sirid, der går under kunstnernavnet PRISMA, deres anden single “A Child”. Her fik deres nordiske indiepop-univers, som vi blev fortryllet af med førstesinglen “Dear Jane”, en ny dimension. I singlen dyrkes kontrasten mellem de sarte vers med simple guitarmelodier og det eksplosive omkvæd, hvor tankerne flyver hen på indianske og ur-agtige trommerytmer. Denne kontrast viser barndommen fra flere sider, både det trygge, det bekymringsfrie og nysgerrigheden men også det overvældende og den udadreagerende eventyrlyst. Kunstnerne har taget barndommens minder og kogt dem ind til et nummer, der dykker ned i de dybere lag og fremkalder en enorm længsel efter eventyret og fantasien. Den gang sagde de følgende om nummeret.

Med “A Child” dykker vi ned i barndommens mange minder og drømme. Følelserne af den energiske eventyrlyst og de mange muligheder, som vi som børn havde, har vi forsøgt at genskabe via det eksplosive omkvæd. Men også trygheden og sårbarheden kommer frem i nummeret i de mere stille og finere vers. Kort sagt, barndomsminder udtrykt i ét nummer.

Til dette nummer er PRISMA netop ude med en magisk musikvideo, der er en filmatisering af de barndomsminder, sangen kredser om. I videoen ser vi verden gennem et barns øjne – naturen, farverne, letheden og legen, kommer til udtryk. Her er der ingen observationer, der er for små eller for store og alt ses på med stor fantasi.

Læs også  Uimodståelige Afskum kommer til Dexter

Er din nysgerrighed også vakt, så kan du lære Frida og Sirid bedre at kende i interview her – og ellers se musikvideoen til “A Child” nedenfor.

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com