fbpx

“Breathe On” af Twins of June er smuk dansk folkmusik, når det er bedst

Foto: Cindy Schoof

Den danske tvillingeduo Twins of June er ude med deres første single siden deres debutalbum fra 2019.

Twins of June består af de odensebaserede tvillingebrødrene Jesper og Jonas som har haft fin medvind inden for musikken. Deres debut-EP fra 2015 blev nummer et på Singer-Songwriter listen på Itunes i Danmark. Deres musik er nået ud over Danmarks grænser og de har blandt andet turneret i Tyskland. Herhjemme har de opvarmet for kunstnere som Nicklas Sahl. 

I fredags udkom den første single efter deres debutalbum fra 2019. ”Breathe On” er en smuk simpel folk-sang, bestående af guitar, klaver og duoens fine matchende stemmer. I sær de instrumentale mellemspil er enormt flot skrevet. Lyrikken synes ligetil og flydende og matcher det ukomplicerede nummer godt. Lyt til det skønne nummer “Breathe On” herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com