fbpx

Norske Mall Girl kan nu løfte sløret for endnu et stærkt udspil

Foto: Anna Rogneby

De fremadstormende nordmænd fra Mall Girl er igen klar med et nyt udspil, “My Sweet Mall Girl”, der er en fed alternativ popsang.

De fire nordmænd fra Mall Girl har haft et aktivt 2020 indtil videre, til trods for årets aflyste festivaler. Nu rører bandet på sig igen med den nye single “My Sweet Mall Girl”. Der er gang i beatet, og man får lyst til at kridte danseskoene, samtidig med, at der regerer en rå og ustyrlig lyd i tracket. Bandet udtaler selv om det nye nummer:

– “My Sweet Mall Girl” handler om at ville lukke en anden person helt ind, og dele alle sine hemmeligheder med dem. Men det er ikke altid så let at turde åbne sig op på den måde, og for eller siden forstår man, at det man egentlig ønskede bare var nogen og ligge ved siden af, og håbe på, at tiden kan stå lidt stille for en stund.

Bandet er allerede bredt kendt blandt musikelskere i hjemlandet, og de har også haft airplay på de norske radiokanaler, men nu er det på tide for bandet at indtage resten af norden.

Læs også  Tachys udsender en førstesingle, der illustrerer hvor vigtigt et kreativt samarbejde kan være

Senest omtalte vi dem i en artikel om Deerhoof, hvor vi foreslog Mall Girl som et bud på en Deerhoof-fans nye musikalske crush. Det er især kvartettens musikalske mod og ustyrlige lyd som gør, at vi slet ikke kan få armene ned over de norske talenter.

Tag et lyt til “My Sweet Mall Girl” herunder:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com