fbpx

Tidligere KarriereKanon-vinder siger “Fuck Af” til irriterende ekskærester

Foto: Philip Temple

Fravær er ude med deres andensingle “Fuck Af”, der er en mere dansevenlig en af slagsen.

I 2018 vandt klassekammeraterne Nikolaj og Gustav KarrieKanon, og er i dag ude med det – modsat titlens ordlyd – kække nummer ”Fuck Af”. Det er Fraværs andet udspil efter den mere venlige debutsingle “Putte”. Fælles for begge numre er den helt unikke lyrik, der rummer en humor og en ungdommelighed, som er meget speciel for de to gutter.

“Fuck Af” handler om den irriterende ekskæreste, der ikke helt har forstået at det er slut, og hele tiden er dér, hvor man selv er. Selvom det mest af alt lyder som et hårdt, lidt negativt tema, har Fravær formået at gøre det til et morsomt dansevenligt nummer, som med teksten: “Jeg svarer hej, det bliver ik’ i dag”, som nok skal bringe lidt gymnasiestemning frem i festerne denne sommer. Lyt til “Fuck Af” her:

Læs også  Iceage indtager VEGA med storm
Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com