fbpx

Aarhusianske Aztek udgiver langdistanceprojektet “I’ll Be Waiting”

Foto: Frederik Steen Nordhagen

Det alternative rockband Aztek er i dag ude med første single ud af tre, der med sine poppede tendenser nok skal få flere hjerter til at smelte.

Hører man Azteks tidligere udgivelser, er det den rå rock der dominerer. Selvom de mørke toner stadig er at høre i de nyere udgivelser, er den snart ret erfarne gruppe gået mere mod de bløde indie-toner. Det poppede element er helt klart at høre på deres seneste single “I’ll Be Waiting”, som titlen fortæller, handler om at vente på et andet menneske til at dukke op.

Aztek har spillet rigtig meget live, og har i bedste band-stil altid været vant til at skrive sange i den klassiske øvelokale-fremgangsmåde. Dette har de været nødt til at holde en pause fra på grund af covid-19, men har i stedet arbejdet sammen, hver for sig, om at kreere tre nye numre, hvor “I’ll Be Waiting” er den første. Alle tre numre bliver samlet i en lille EP der er produceret og mixet af Anders Søndergaard fra Go Go Belin, og de elektroniske elementer er derfor også brugt mere hyppigt end tidligere.

Lyt til “I’ll Be Waiting” af aarhusianske Aztek herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com