fbpx

Amerikanske Fusilier deler musikvideo til ny protesterende single “Dancing in the Street”

Foto: Kevin Alexander

I lyset af starten på Pride-måneden, og nu også urolighederne i USA, udgiver Fusilier en rebelsk musikvideo til sin spritnye single “Dancing in the Street”.

At være del af en minoritetsgruppe er noget som den amerikanske musiker Fusilier i den grad kender til, som sort LGBTQ-person. Hans nye single “Dancing in the Street” emmer af oprigtig og retmæssig vrede og oprør, og den støjende, distortede lyd akkompagnerer til følelsen af rebelskhed. Det er Fusiliers indie-punkede take på en gammel Motown-classic.

Musikvideoen er en kunstnerisk oplevelse af en masse små klip, der indeholder alt fra protester og demonstrationer til hårklipninger og dans. Der er ingen tvivl om hvad budskabet i sangen er, og Fusilier formår at smede mange forskellige emner sammen, så det hele i sidste ende går op i en højere enhed.

Læs også  praytell. bringer energi til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Det er de store følelser der kommer i spil, når man ser og hører denne yderst aktuelle hymne. Da Fusilier længe havde planlagt at udgive dette track, havde han aldrig forudset, at det ville være så højaktuelt som nu. Du kan finde musikvideoen herunder:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com