fbpx

Den spirende duo STROBE slipper endnu en brandvarm single til samlingen

Foto: PR

Den blomstrende R&B-duo STROBE, der består af producer Jonas Bech og sanger Simon Rosenberg, har på ægte DIY-stil skabt et stærkt elektro-pop/R&B udtryk, der passer perfekt til sommerens lyse nætter. De udgav deres første single “Bleed Me Dry” i slutningen af marts 2020, og senest udgav de sangen “Paperplanes”, der bærer præg af synthesizere og tunge, punchy trommer.

Nu er duoen klar til endnu en gang at give os en musikalsk krammer med deres nyeste single “Thoughless”. Sangen er et blødt udspil der emmer af 80’er trommer fyldt med rumklang kombineret med bløde el-klaverer, der bliver understøttet af den bærende mørke vokal og en gennemtrægende guitar. Der er en dejlig og behagelig følelse i sangen, der får os til at glæde os endnu mere over det skønne sommervejr.

Læs også  FORPREMIERE: Kom til rockfest på et fragtskib med Sons of The Dragon

Er du til gennemført pop/R&B, så bør du helt sikkert tjekke STROBE og deres nye single “Thoughless” ud:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com