fbpx

Peaceful James deler ny musikvideo til sit hudløst ærlige nummer “Journey”

Foto: Simon Kipper

Den soulede rapper Peaceful James konfronterer kameraet på sin nye musikvideo til tracket “Journey”.

Det er blot lidt over en måned siden Peaceful James slap sin ørehængende EP L.O.V.E., og nu er musikeren klar med en simpel video til det rørende nummer “Journey” fra EP’en, som handler om et hårdt breakup.

Tracket har et blødt og lækkert groove, mens James’ flow er skarpt og fejlfrit. Lyrikken slår hårdt, og der er ingen tvivl om, at den talentfulde musiker har været igennem lidt af en hektisk tid i sit liv. I videoen kommer man både helt tæt på og samtidig sendt langt væk, for at kunne overskue det større perspektiv.

Vi glæder os til at høre flere nye, sprøde tracks fra Peaceful James i fremtiden, og lytte til “Journey” i solen indtil da. Tjek musikvideoen ud herunder:

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com