fbpx

Endnu en festival melder udsolgt til 2021

Foto: Musik Lejet 2019 // Majbritt Press

Den ultrapopulære festival Musik i Lejet kan allerede i dag melde udsolgt til festlighederne i 2021.

De fleste billetkøbere lyttede i år til festivalens opfordring om at holde fast på sin festivalbillet, som vil blive overført til 2021. Så der var ikke mange billetter i spil, da festivalen i dag satte de få refunderede billetter til salg. På under en time kunne Musik i Lejet melde udsolgt af både partout og endagsbilletter til 2021. Biletterne gik som varmt brød, til de hurtigste af de 5.000 håbefulde der havde skrevet sig på ventelisten til at købe billet.

Som alle andre festivaler måtte den smukke festival i sandet aflyse festlighederne i 2020 grundet COVID-19. Musik i Lejet tager revanche i 2021, hvor festivalen vil spille sommeren varm den 22.-24. juli i Tisvildeleje.

Læs også  Bløde, nye toner fra Alexia Chambi

Trods at der endnu ingen navne er på plakaten, valgte 98% af billetkøberne at overføre deres billet til 2021. Musikprogrammet for næste år vil Musik i Lejet offentliggøre løbende sammen med de mange andre sommeraktiviteter, der vil finde sted i strandkanten.

Det er stadig muligt at købe +65-biletterm både endags- og partout, samt børn under 13 år kommer gratis ind på festivalen i følge med en forælder/værge med gyldigt festivalarmbånd.

Vi håber på solskin og varme nætter, når festivalstemning vil skylle ind over de heldige billetholdere til næste år.

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com