fbpx

Marie-Clo synger om stærke emner på sin nye single “Trophy Wife”

Foto: PR

Den canadiske kunstner kan nu løfte sløret for en ny single, der kredser om store politiske emner.

Den spirende artist Marie-Clo udgav sin debut-EP’en Faune tilbage i 2017, som er en samling af franske pop-sange, der går lige i hjertet. Nu er hun klar med en ny single. Sangen hedder “Trophy Wife”, og som navnet antyder, er det en feministisk opsang, der handler om, hvordan hun har oplevet at blive objektiviseret, været udsat for psykisk vold, og generelt oplevet meget sexisme. Sangen har derfor en enormt stærk karakter, der gør Marie-Clos første engelske single til noget helt særligt.

Der er god grund til at tjekke den seje fremadstormende artist Marie-Clo ud. Hun udgiver i 2021 et album, som man kan se frem til, men indtil da kan man lytte og nyde hendes nyeste single “Trophy Wife” her.

Læs også  School of X rammer den perfekte balance i ny video
Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com