fbpx

Ny “motorvejs-techno” fra den danske duo ALABU

Foto: Lucas Peter Elstrøm Bunk

I fredags udkom singlen “Afterglow” fra den danske elektroniske upcoming duo ALABU. Link til sangen findes i bunden af artiklen.

Den elektroniske duo ALABU fra Aalborg har skabt en del opmærkshed omkring sig med udgivelsen af den inderlige pop-single “Island”, der blandt andet er blevet spillet på P3. Nu er musikerne ude med deres trejde single, der er endnu et hårdtslående elektronisk pop-nummer, som musikerne selv beskriver som “motorvejs- techno”. Det er heller ikke svært at forestille sig, at man drøner ud af motorvejen mod solnedgangen med tonerne af de tunge og dynamiske beats strømmende ud af bilhøjtalerne.

Læs også  Spritnyt act på den danske musikscene kan opleves til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Sangen “Afterglow” handler om længslen efter ens barndomshjem og at mindes solnedgangen i ens gamle kvarter. Det er en følelse, der er til at tage og føle på, og den bliver fint udtrykt med den hæse og melankolske let-vocodede vokal. Dette udspil er en stærk efterfølger til nummeret “Island” og vi holder øje med, hvad der sker på ALABU-fronten i fremtiden.

Hør singlen “Afterglow” lige her:

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com