fbpx

L.A.’s pop-prins Thunder Jackson er ude med et opløftende anthem

Foto: Pete Lawrie

I L.A. er det en svær kamp om spotlightet, men Thunder Jackson er godt på vej ind i det med sin nye musikvideo til det hårdslående popnummer “Find Yourself”

Thunder Jackson er ude med en ny single, og man får smæk for skillingen på det storslåede pop-anthem, der er som en manifestering af det unge talents særegnede udtryk og lyd. Som en ukendt Harry Styles gør han sig til for spotlightet iført en nedringet skjorte og glimmer på kinderne mens hans rå vokal får velfortjent fokus.

Med en far der var deltids Elvis-efterligner, har Thunder siden han kan huske været med bag kulisserne, og haft musikken med sig i form af klaver, guitar og ikke mindst sang. Hans historie er et vaske ægte Hollywood-mirakel, og med kun én single i bagagen udover det nye udspil ser fremtiden lys ud for det spirende pophåb.

Læs også  Ny single med Reveal Party og Brimheim

Om sangen fortæller Thunder Jackson:

– Som mennesker søger vi altid efter at definere vores identitet. Det er en livslang rejse. Nogle dage føler vi, at vi ved præcis hvem vi er. Andre dage kender vi ikke vores eget spejlbillede. Det er det “Find Yourself” handler om.

Se den farverige og retro-inspirerede musikvideo til det storslåede popnummer her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com