fbpx

Den spirende artist Summers slipper 80’er-influeret ambient single

Foto: PR

Med et par singleudgivelser i baggagen er den danske artist Niels Christian Sommer nu klar med sit fjerde udspil under navnet Summers. Det har ikke været en dans på røde roser for den talentfulde musiker, der har prøvet at udgive på både de helt store major-lables og sit eget independent-label.

Nu har kunstneren dog fundet den rigtige tid og det rigtige sted, og det markeres med singlen “Lights Out”, der bliver sidste singleudspil inden debut-albummet lander i efterårert 2020. Der er skruet op for vokalen, der af god grund får lov at tage fokus i det R&B-groovede nummer, med 80’er-inspirerede trommesamples.

Læs også  Iceage indtager VEGA med storm

Musikeren har da også haft stor succes for producering af andre musikeres tracks. For eksempel har han arbejdet med det succesfulde band Ganger, og det er også på deres label, Yachtvej, at han nu er signet, som den første artist.

Hør det sprøde nummer “Lights Out” her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com