fbpx

Takykardia udgiver i dag endnu en banger til samlingen

Foto: Anders Berg

Der er ingen tvivl om, at vi her på redaktionen er ret så vilde med det fremadstormende band Takykardia, der i dag slipper det første udspil fra deres kommende debutalbum.

Den skønne trio Takykardia består af Troels Dankert, David Nedergaard og Luna Matz, der debuterede tilbage i 2017 med nummeret “Immortalized”, og har siden da imponeret med sange som “Ritula”, mens de i februar udgav en dragende live-session til sangen “Better Times”. Trioen bevæger sig i et univers af triphop, alternativ R&B, jazz og pop og kombinationen af disse genrer gør bandet til et unikt skud på stammen.

Nu er Takykardia klar med et nyt lækkert nummer til samlingen. Sangen hedder “Poor Little Anxious Me”, og er endnu et stærkt udspil fra trioen. Teksten bevæger sig mellem emner som sårbarhed, håb, frustration og er derudover også en reference til Britney Spears’ sammenbrud i 2007. Lydbilledet er utroligt spændende og bliver båret af dynamiske og innovative tromme-grooves, der også emmer af 90’er-trance synths. Selv fortæller forsanger Luna Matz om nummeret:

Læs også  KarriereKanonenfinalist deler ny lækker single

Jeg er ikke bange for at blotte mig selv, og teksten taler rimeligt meget for sig selv. Den er fuldkomment åbenhjertig og indeholder en god portion selvironi. Titlen er et tydeligt nik i den retning.

Er man vild med den skønne gruppe kan man passende tune ind når de spiller en live-stream koncert sammen med Selma Judith på harpe i slutningen af måneden i forbindelse med Heartland Festivals format Prxjects Stage, der er blevet genskabt til at foregå live. Men indtil da kan man glæde sig over Takykardias nye single “Poor Little Anxious Me”, som oven i købet er det første udspil fra deres kommende debutalbum, der er sat til at udkomme til efteråret.

Læs også  sir Was blander en masse af de gode genrer sammen på sin nye single "Spend A Lifetime"
Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com