fbpx

Sveriges nye pop-komet Noak Hellsing slipper ny kærlighedssang

Foto: Sandra Thorsson

Den unge popstjerne har slået benene væk under os med sit bløde pop, og nu er han klar med endnu en banger til samlingen.

Den blot 17 årige artist Noak Hellsing, der har sine rødder i Stockholm, har fået titlen som Sveriges svar på Shawn Mendes, og med god grund. Han musik er gennemført, og kan med sikkerhed få unge piger til at blive bløde i knæene. Han udgav sin første single “Lost” tilbage i 2019, der allerede har ramt over fire millioner streams på Spotify. Sidst vi hørte fra ham var med sangen “Good Enough”, som var et melankolsk udspil, der smeltede vores hjerter.

Læs også  PREMIERE: IVAs nye single "Give Back 2 U" har fået en musikvideo fra noget a la himlen

Nu er den unge pop-komet klar til endnu en gang at imponere med sine smukke toner. Hans nye single hedder “No Love”, og er et sentimentalt nummer, der går lige i hjertet. Sangen bliver båret af smukke klaver- og guitarakkorder, der understøtter den følsomme tekst. Selv fortæller Noak Hellsing:

“No Love” handler om at være noget, eller at være noget for nogen, og at man har forsøgt at gøre det bedste man kunne i situationen. Til sidst indser man dog, at man ikke har noget kærlighed tilbage at give af.

Lad dig blive charmeret af den unge pop-sensation Noak Hellsing og hans nye single “No Love”:

Læs også  Wesley Gonzalez' nye single er usædvanlig gennemarbejdet
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com